Format: Notis

Detta händer just nu,….

 

 

FIKA MORMOR

En social aktivitet för unga tjejer/unga kvinnor – för att få möjlighet till en kvinnlig förebild utanför eller istället för i sin egen familj. Ett ideellt uppdrag där aktuell Fika-Mormor bjuder Tjej/ung kvinna på en fika på Schelins, pratar samt att de kan utbyta erfarenheter med varandra. En Jag-stärkande och stödjande aktivitet som även fungerar isoleringsbrytande.

STUDIECIRKEL

Studiecirkel nu i höst!  Nu under hösten/vintern är det Grundkunskaps-cirkeln som erbjuds. Vill Du delta ? Anmäl ditt intresse via e-post;  sala@roks.se  eller ring 0224-182 89. Först till kvarn!

Studiecirkel – grund är påbörjad och i dagsläget pausad utifrån Covid-restriktionerna. Återupptas så snart det finns en möjlighet att genomföra.

Nästa tillfälle att påbörja studiecirkel GRUND är i oktober 2021, den efterföljs sedan av FORTSÄTTNINGS cirkel under januari månad 2022.

MEDLEMSKAFÉ

Vi har kafékvällar, tredje torsdagen i månaden, då vi umgås och pratar om olika aktuella teman. Vi bjuder ibland in föreläsare till dessa kafékvällar ( Utifrån Covid – 19, har vi ej haft kafékvällar denna sommar och tidiga höst).

Vad händer mera nu under hösten?

Torsdag den 17 september, klockan 18.00, Kafékväll för medlemmar eller för Dig som är nyfiken på att bli medlem. Välkommen att prova på – Ring oss eller maila för mer information!

  • Söndag den 11 oktober är det Flicka-dagen – detta uppmärksammar vi delvis på våra sociala medier; Facebook (Kvinnojouren i sala) och Instagram (@tjejjour_sala). Vi kommer att göra vårt bästa för att genomföra någon form av arrangemang som belyser Flicka-dagen. Dock är ingenting färdigt i dagsläget som vi kan presentera.
  • Torsdag den 19 november Kafékväll, klockan 18.00 – För medlemmar eller för Dig som är nyfiken på att bli medlem. Vi  har då bokat in en teaterföreställning. Teatergruppen  DHMJ – Det Här är Mitt Jobb. Föreställningen heter; Säg Nånting! Föreställningen börjar klockan 19.00. Fri Entré! Teaterföreställningen är åter uppskjuten utifrån Covid – 19. Ny preliminär möjlighet ligger nu i april 2021.
    //Uppdaterad  21-02-22

Utifrån restriktionerna för Covid – 19, har de flesta evenemang ställts in eller skjutits upp. Har Du frågor kring detta är Du välkommen att höra av Dig.

 

 

 

Under hösten och vintern; Deltar delar av kvinnojourens personal i utvecklings projekt med Riksorganisationen för Kvinnojourer och tjejjourer i Sverige (ROKS). Detta för att få mer kunskap, utveckla vår möjlighet att ge fortsatt, stabilt stöd till våldsutsatta Kvinnor, Tjejer och barn. Vi strävar framåt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *