Länkar

ROKS – Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige http://www.roks.se

ROKS TJEJJOURER http://www.rokstjejjourer.se/

ECPAThttps://dittecpat.se/Ditt ECPAT är en plats för alla under 18 år. Här kan du få hjälp, stöd och kunskap om bilder, sexuella kränkningar, hot och övergrepp på nätet eller IRL. Vi kan också hjälpa dig ta ner nakenbilder som har spridits.

ECPAThttps://ecpat.se/  Informationssida till dig som vuxen, förälder eller annan myndig person som behöver mer kunskap och/eller stöd i frågor som gäller sexualbrott mot och/eller exploatering av barn.

gapf.se Hedersrelaterat våld och förtryck

BOJ – Brottsofferjourernas riksförbund

RSCI – Riksorganisationen stödcentrum mot incest

HOPP – Riksorganisationen mot sexuella övergrepp

ATSUB – Föreningen Anhöriga till Sexuellt utnyttjade Barn

. RISEhttps://rise-sverige.se/       Sveriges äldsta och största stödförening för vuxna som utsatts för incest eller andra sexuella övergrepp som barn

BRIS – Barnens Rätt i samhället http://www.bris.se

Real Star –  är en oberoende ideell organisation som grundades 2010 av Malin Roux Johansson med syfte att verka för en bättre värld fri från sextrafficking. Real Stars arbetar både nationellt och inom EU genom kampanjer och opinionsbildning och där budskapet – Fair Sex- uttrycks i både design, konst och mode.

. Vill du ha en gemenskap och träffa andra som är med i Sala Pride? https://salapride.se/Sala Pride verkar för att förbättra hbtqia-personers livssituationer och rättigheter.

. Stödlinjen För Transpersoner       https://stodlinjenfortranspersoner.se/  

En stödlinje för vuxna transpersoner, inklusive ickebinära, som utsatts för våld i nära relation eller sexuella övergrepp. Linjen är öppen varje dag 11–19. Samtalet är gratis och du är anonym när du ringer. Ring 020-55 00 00.

. Talk2me – om du behöver någon att prata med, ring   021- 40 44 54 för att kunna bli uppringd av en samtalsvolontär.

Det kan hända alla någon gång att livet känns svårt och jobbigt. Tillexempel kan man känna sig ensam, stressad, ledsen, orolig eller misslyckad. Det är då bra att kunna prata med någon. Till Talk2me kan du ringa om du är över 16 år och uppåt. Alla som arbetar där har någon form av samtalsutbildning. Här kan du läsa mer,…

// uppdaterad 23-06-08