Nyheter
FEATURED Format: Notis

Detta händer just nu,….

 

 

FIKA MORMOR

En social aktivitet för unga tjejer/unga kvinnor – för att få möjlighet till en kvinnlig förebild utanför eller istället för i sin egen familj. Ett ideellt uppdrag där aktuell Fika-Mormor bjuder Tjej/ung kvinna på en fika, pratar samt att de kan utbyta erfarenheter med varandra. En Jag-stärkande och stödjande aktivitet som även fungerar som en möjlighet att bryta social isolering. Hör av dig om du är intresserad av detta!

MEDLEMSKAFÉ

Vi har kafékvällar för medlemmar, tredje torsdagen i månaden, då vi umgås och pratar om olika aktuella teman. Vi bjuder ibland in föreläsare till dessa kafékvällar.

 

Vad händer nu under hösten/ vintern 2021?

.Söndag den 11 oktober är det Flicka-dagendetta uppmärksammar vi delvis på våra sociala medier; Facebook (Kvinnojouren i sala) och Instagram (@tjejjour_sala). Vi kommer att göra vårt bästa för att genomföra någon form av arrangemang som belyser Flicka-dagen.

.Torsdag den 21 oktober, klockan 18.00, Kafékväll för medlemmar eller för Dig som är nyfiken på att bli medlem. Välkommen att prova på – Ring oss eller maila för mer information! Föreningen har då även sitt höstmöte.

.Torsdag den 18 november Kafékväll, klockan 18.00 För medlemmar eller för Dig som är nyfiken på att bli medlem.

. En vecka fri från våld v. 47

. Onsdagen 24 november – Öppet Hus för samverkanspartners som möter vår målgrupp.

. Orange Day – Torsdagen 25 november – Orange Day är dagen då Förenta Nationerna (FN) uppmanar hela världen att uppmärksamma och manifestera mot våld mot kvinnor.

Ljusmanifestation på torget i Sala – alla välkomna! Vi gör detta tillsammans mellan 17.00-18.00.

Vi tänker på de kvinnor som hittills fallit offer för dödligt våld under 2021. Själva ljuständningen tillägnar vi det antal tjejer och kvinnor som sökt stöd hos oss hittills under 2021.

. Fredag 26 november – Möjlighet att träffa Tjejjours-gruppen i vår nya lokal; 16.00 – 18.00

 

Utifrån de nya riktlinjerna för Covid, daterade 2021-12-08, kommer vi att vara restriktiva med inbokade aktiviteter.

Uppdaterad/211208