Nyheter
FEATURED Format: Notis

Detta händer just nu,….

 

 

FIKA MORMOR

En social aktivitet för unga tjejer/unga kvinnor – för att få möjlighet till en kvinnlig förebild utanför eller istället för i sin egen familj. Ett ideellt uppdrag där aktuell Fika-Mormor bjuder Tjej/ung kvinna på en fika på Schelins, pratar samt att de kan utbyta erfarenheter med varandra. En Jag-stärkande och stödjande aktivitet som även fungerar isoleringsbrytande.

STUDIECIRKEL

Studiecirkel nu i höst!  Nu under hösten/vintern är det Grundkunskaps-cirkeln som erbjuds. Vill Du delta ? Anmäl ditt intresse via e-post;  sala@roks.se  eller ring 0224-182 89. Först till kvarn!

Studiecirkel – grund är påbörjad och i dagsläget pausad utifrån Covid-restriktionerna. Återupptas så snart det finns en möjlighet att genomföra.

Nästa tillfälle att påbörja studiecirkel GRUND är i oktober 2021, den efterföljs sedan av FORTSÄTTNINGS cirkel under januari månad 2022.

MEDLEMSKAFÉ

Vi har kafékvällar, tredje torsdagen i månaden, då vi umgås och pratar om olika aktuella teman. Vi bjuder ibland in föreläsare till dessa kafékvällar ( Utifrån Covid – 19, har vi ej haft kafékvällar denna sommar och tidiga höst).

Vad händer nu under hösten 2021?

. Söndag den 11 oktober är det Flicka-dagen – detta uppmärksammar vi delvis på våra sociala medier; Facebook (Kvinnojouren i sala) och Instagram (@tjejjour_sala). Vi kommer att göra vårt bästa för att genomföra någon form av arrangemang som belyser Flicka-dagen. Dock är ingenting färdigt i dagsläget som vi kan presentera.

.Torsdag den 21 oktober, klockan 18.00, Kafékväll för medlemmar eller för Dig som är nyfiken på att bli medlem. Välkommen att prova på – Ring oss eller maila för mer information! Föreningen har då även sitt höstmöte.

.Torsdag den 19 november Kafékväll, klockan 18.00 – För medlemmar eller för Dig som är nyfiken på att bli medlem. Vi  har då bokat in en teaterföreställning. Teatergruppen  DHMJ – Det Här är Mitt Jobb. Föreställningen heter; Säg Nånting! Föreställningen börjar klockan 19.00. Fri Entré! Teaterföreställningen är åter uppskjuten utifrån Covid – 19. Ny preliminär möjlighet ligger nu i november 2021.

. Orange Day – Torsdagen 25 november – Orange Day är dagen då Förenta Nationerna (FN) uppmanar hela världen att uppmärksamma och manifestera mot våld mot kvinnor.

 

Utifrån restriktionerna för Covid – 19, har de flesta evenemang ställts in eller skjutits upp under 2020 samt hittills under 2021. Har Du frågor kring detta är Du välkommen att höra av Dig.