Hoppa till innehåll
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

40års-jubileumsfest för medlemmar

8 mars @ 18:00 - 22:30

Gratis

Vi firar 40 år av Kvinnokraft tillsammans med våra medlemmar och hedersgäster!

Vi inleder firandet med en AW-föreläsning med sociologen Carin Holmberg – en av författarna till boken ”Oslagbara damer”. Tillsammans med jourkvinnan och kvinnorättskämpen Wiveca Holst skrev hon boken som lyfter 40 års utveckling inom Kvinnojoursrörelsen – hur det startade och hur rörelsen har utvecklats i takt med samhället. De lyfter fram hur Roks har agerat som påtrycknings- och kunskapsdrivande kraft men också hur myndigheter gradvis övertagit expertrollen, med konsekvenser.

Efter föreläsningen (som avslutas kl 19.00) blir det mingel med alkoholfritt bubbel, middag och underhållning. Vi instiftar också priset ”Årets Kvinnokraft”, som delas ut för första gången till en vinnare som delar vår värdegrund och stöttar vår sak på en fint sätt.

Vem får komma?

Endast för medlemmar. Du som vill delta – anmäl dig till sala@roks.se. OSA senast 26 februari.
Evenemanget är gratis, du betalar dock din egen dryck till maten. Vill ta med en vän? Värva henne som medlem och anmäl er båda på festen!

PS. Är du inte medlem, men vill bli? Betala medlemsavgiften (150 kr) och anmäl dig före 26 februari 2024. Varmt välkommen i gemenskapen!

Välkommen!

Detaljer

Datum:
8 mars
Tid:
18:00 - 22:30
Kostnad:
Gratis
Evenemang Taggar:
,

Arrangör

Kvinnojouren i Sala

Plats

Sala Folkets Hus, Café Malmen
Borgmästaregatan 1
Sala, 73330 Sverige
+ Google Map