Hoppa till innehåll
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Start studiecirkel – för dig som vill lära mer eller engagera dig aktivt i föreningen

4 september @ 18:00 - 20:30

Kvinnojouren i Sala bjuder in intresserade kvinnor till Studiecirkel 2024. Alla är välkomna. Genomgången studiecirkel är ett krav om du någon gång i framtiden vill engagera dig mer aktivt i föreningen, t ex som jourkvinna.
.
Studiecirkeln innehåller flera olika teman. I grunden utgår den från könsmaktsperspektivet. Det i sin tur har sin grund i den feministiska våldsforskningen och synen på att mäns våld mot kvinnor som en jämställdhetsfråga, där våldet är ett uttryck för bristande jämställdhet mellan könen.
.
Studiecirkeln är på onsdagar med start den 4 september och följs av ytterligare 8-9 träffar om ca 2,5 timmar på onsdagskvällar, 18.00-20.30. Det sista tillfället i november är för dig som vill bli ideell jourkvinna i föreningen. Platsen för träffarna är i vår föreningslokal i Sala (adress meddelas vid anmälan). Studiecirkeln äger rum följande datum:
4, 11, 18 och 25 september
2, 9, 16 och 30 oktober
6 november (för dig som vill bli jourkvinna)
.
Studiecirkeln är kostnadsfri, men vi vill att du blir medlem senast 14 dagar innan cirkelstart. Mer information om medlemsavgift finns under fliken ”kontakt”. OBS! Begränsat antal platser! Därför är det viktigt att du anmäler sig så snart du kan, om du är intresserad. För att anmäla dig eller/och få mer information; kontakta Kvinnojouren via mejl till sala@roks.se.

Detaljer

Datum:
4 september
Tid:
18:00 - 20:30

Arrangör

Kvinnojouren i Sala